Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Σήμερα και το 4-1 με Άρη, τα πιο εύκολα ντέρμπι»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ και χαρακτήρισε το σημερινό ως το πιο εύκολο του «Δικεφάλου» τα τελευταία χρόνια, μαζί με το 4-1 επί του Άρη.
«Σήμερα και το 4-1 με Άρη, τα πιο εύκολα ντέρμπι»
"Πιστεύω ότι το επίπεδό μας ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε το αποτέλεσμα και υπήρξε καλή αντίδραση της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε άλλο γκολ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πάντως, μαζί με ένα 4-1 επί του Άρη ήταν από τις πιο άνετες νίκες σε ντέρμπι η σημερινή" τόνισε ο Χιλιανός και πρόσθεσε ότι "προσπαθούμε σε κάθε ματς να δίνουμε το καλύτερο. Σκεφτόμαστε μόνο πώς θα νικάμε και θα προσπαθήσουμε για το ίδιο αρχής γενομένης από τη Ρωσία", ανέφερε ο άσος του «Δικεφάλου».

Από την πλευρά του ο Έτο σχολίασε: «Ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά τους σχόλια σήμερα. Σημασία έχει ότι έπαιξε καλά η ομάδα και ότι κέρδισε. Η δουλειά είναι συνολική. Ήταν δύσκολος αγώνας. Δείξαμε συγκέντρωση και έτσι ήρθε η νίκη. Στο δεύτερο μέρος έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον Ρούμπιν, που είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: