Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

«Δύσκολα για τίτλο ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντένις Επστάιν μιλάει για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και χρίζει τον Ολυμπιακό φαβορί για το Πρωτάθλημα, ενώ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Ατρόμητο και τον Γιώργο Δώνη.

«Δύσκολα για τίτλο ο Παναθηναϊκός»
Ο Ντένις Επστάιν αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και στο 1-1 του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (17/09)  ξεκίνησε βασικός. Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο Γερμανός τονίζει ότι η ομάδα του έπρεπε να «καθαρίσει» το παιχνίδι, στέκεται στην παρουσία του Μήτρογλου και αναφέρεται στην πρώην ομάδα του, την οποία θεωρεί φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Κερδίζατε για 86 λεπτά τον Παναθηναϊκό, μια μεγάλη ομάδα που όμως έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Νιώθεις ότι αξίζατε τη νίκη;
«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη όπως είπες παίξαμε κοντά στα 90 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και έτσι να καθαρίσουμε το ματς. Νομίζω ότι στο τέλος χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά αν πριν το ματς μας έλεγε κάποιος ότι θα παίρναμε έναν βαθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν θα ακουγόταν τόσο άσχημο».

Πως είδες τον Παναθηναϊκό; Παρά τα προβλήματά του μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα;
«Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι έχει λίγες πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη ποιότητα και καλύτερους παίκτες αν τους συγκρίνουμε μεμονωμένα. Πιστεύω ότι αποτελεί φαβορί για το φετινό Πρωτάθλημα».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: