Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τελειώνουν αύριο Βόλος και Καβάλα;

Έχει προαποφασιστεί το τέλος του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας;
Τελειώνουν αύριο Βόλος και Καβάλα;
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του e-Volos.gr, μέσα από το περιβάλλον της ΕΠΟ, στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη προαποφασιστεί το τέλος του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ενώ στις δύο πόλεις αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών την Τρίτη, η ΕΠΟ αύριο θα ταχθεί υπέρ της βούλησης του υπουργείου Πολιτισμού και χωρίς καν να περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, θα πάει κόντρα στα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν πετύχει οι δύο ομάδες.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές, η ΕΠΟ αύριο θα αποφασίσει να μείνουν ελεύθεροι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβαλάς.
Αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς, διαβάζοντας τα σημερινά κατευθυνόμενα πρωτοσέλιδα αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων, που παρουσιάζουν παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να υπογράφουν αύριο κιόλας συμβόλαια με άλλες ΠΑΕ.
Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν την κίνηση του Υπουργείου ΜΑΤ, αφού όσα δεν κατάφερε να υλοποιήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα καταφέρει η ίδια η ΕΠΟ, μπροστά στον φόβο να χάσει τα όποια εκατομμύρια χρηματοδότησής της από το Υπουργείο.
Εάν τα όσα αναφέρουν αυτές οι πηγές είναι αληθή, θα διαπιστωθεί πολύ σύντομα. Αύριο κιόλας. Κοντός ψαλμός κατά πως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: