Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

"Σήμερα θυσιαστήκαμε"

Πολύ αγχωμένος από την σημερινή νίκη εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε ότι κάθε νίκη που πετυχαίνει η ΑΕΚ θα έρχεται μέσα από πολλή μεγάλη προσπάθεια.
"Σήμερα θυσιαστήκαμε"
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου:

Πόσο αγχωμένος είστε από τη σημερινή νίκη;

«Πάρα πολύ άγχος! Και μπορώ να σας το πω και δημόσια τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ γνωρίζουμε όπως εξελίσονται τα πράγματα στην ομάδα, το πρόγραμμα των παιχνιδιών, μπορώ να προσκαλέσω όσους αγαπάνε την ΑΕΚ να γνωρίζουν ότι κάθε νίκες από εδώ και πέρα θα έχουν πολύ θυσία. Σήμερα θυσιαστήκαμε. Κάναμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στο Βέλγιο. Αυτή είναι η δική μας πραγματικότητα. Αυτό το σλόγκαν έχουμε: πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι κάθε νίκη που πετυχαίνουμε θα την πετυχαίνουμε με δάκρυ, ιδρώτα και αίμα - όπως έγινε με τον Βάργκας σήμερα».
Στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης έκανε τρεις φάσεις στο πρώτο μέρος, τα λάθη ήταν ατομικά ή θεωρείτε συνολικά;
«Θέλω να μείνω στην αντίδραση της ομάδας μετά από αυτό. Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, καλά στημένη ομάδα, με σημαντικούς παίκτες. Είχαν τρεις ευκαιρίες στο ημίχρονο όπως και εμείς μετά. Κάλυψαν καλά τους χώρους πίσω. Και όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με ισορροπημένες ομάδες πρέπει να γινόμαστε πιο δυνατοί, να υποφέρουμε για να κερδίσουμε για να κερδίσουμε».
Βλέποντας τον Γκουντγιόνσεν δίνει την εντύπωση ότι μένει μακριά από την περιοχή. Έχετε σκεφτεί πώς μπορεί να τον εκμεταλλευτείτε καλύτερα στο γκολ;
«Δεν κατανοώ πολύ καλά την ερώτηση, αλλά θα σας δώσω μία απάντηση. Ο Γκουντγιόνσεν δεν είναι καθαρός επιθετικός. Η ΑΕΚ δεν είναι... Γκουντγιόνσεν, ούτε Κάρλος, ούτε Λυμπερόπουλος, ούτε Δέλλας. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Γκούντγιονσεν. Κάθε φορά θα είναι και καλύτερος. Σήμερα, είχε δύο ευκαιρίες στη μεγάλη περιοχή. «Πατάει» περιοχή, όπως έκανε στη Μπαρτσελόνα, στην Τσέλσι, ξεκινώντας από τις πίσω γραμμές. Αυτό που θέλω είναι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για αποδώσει όπως και στις προηγούμενες ομάδες του. Εμπιστεύομαι την ποιότητά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: