Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεπιθύμητοι Σοφοκλής και Λουκάς!!

Ανοιχτά δεν το έχει πει κανείς ως τώρα, αλλά φαίνεται από χιλόμετρα μακριά. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ανεπιθύμητοι στην Εθνική, πρώτα απ΄ όλα από τους ίδιους τους παίκτες.
Ανεπιθύμητοι Σοφοκλής και Λουκάς
Προφανώς γιατί θεωρούν ότι τους πούλησαν στην πιο δυσκολη στιγμή.

Για τους τραυματίες δεν λέγεται τίποτα κακό, το ίδιο και για τους παλιούς. Αν μάλιστα διαβάσετε πίσω από τις λέξεις στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Ζήσης, ουδείς έχει πρόβλημα να επιστρέψουν όλοι τους. Στο κάτω κάτω, η Εθνική δεν είναι κανενός, είναι όλης της Ελλάδας.

Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Ο Μαυροκεφαλίδης έτρεχε για προετοιμασία στην Φινλανδία όταν οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μια Εθνική, που θα παλέψει για τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό. Και ο Σχορτσανίτης έφυγε δίχως να χαιρετήσει κανέναν και λίγες μέρες μετά πήγε στην προετοιμασία της Μακάμπι. Ε, δίκιο έχουν όσοι δεν τους θέλουν.

Θα  πει κανείς ότι ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς το ίδιο έκαναν. Σωστά. Γι΄ αυτό και πολλοί λένε πως ούτε αυτοί έχουν θέση στην Εθνική. Απλά αυτοί έβαλαν το χεράκι τους για να έρθουν δύο μετάλλια το 2005 και το 2006, έχουν προσφέρει πολλά, οπότε έχουν και ένα ελαφρυντικό. Μόνο που δεν ισχύει το ίδιο και για τους ψηλούς.
πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: