Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τράβηξαν όπλα εναντίον οπαδών (video)

Η Φέγενορντ μπορεί να έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, όμως, τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν είναι στην ομάδα του Ρότερνταμ. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά τις σχέσεις των οπαδών του συλλόγου με την διοίκηση.

Κάτι που έγινε αντιληπτό και το βράδυ του Σαββάτου, όταν πριν την έναρξη του αγώνα με την Ντε Γκράαφτσαπ, περίπου 1.000 οπαδοί της Φέγενορντ πραγματοποίησαν πορεία έξω από το γήπεδο, διαμαρτυρόμενοι για τη διοίκηση και ζητώντας την αποχώρηση του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Έρικ Γκούντε. 

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από τον έλεγχο, καθώς περίπου 50 άτομα προσπάθησαν να εισβάλλουν στο εμπορικό κέντρο «Maasgebouw», το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο «Ντε Κάιπ» της Φέγενορντ και διαθέτει σουίτες που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο και συνήθως φιλοξενούν ανθρώπους της διοίκησης.

Οι άνδρες της αστυνομίας και της ασφάλειας που βρίσκονταν στον χώρο έφτασαν ακόμα και στο σημείο να τραβήξουν τα περίστροφά τους και να τα στρέψουν προς τους οπαδούς, χωρίς ευτυχώς κάποιος να... ξεφύγει και να πυροβολήσει. 
πηγή: theplayer.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: