Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Από ντροπή, ανατροπή!

Ο Ολυμπιακός κινδύνεψε με ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, ωστόσο δυο κεφαλιές στο τέλος, από Πάντελιτς (86΄) και Τζιμπούρ (94΄), έφεραν το 2-1 επί της Ξάνθης!
Από ντροπή, ανατροπή!
Νωρίς-νωρίς... πάγωσαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” οι περίπου 25 χιλ. φίλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο, καθώς στο 14ο λεπτό ο Μαρσελίνιο άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Ξάνθης (1-0). Ένα γκολ από πολύ πλάγια θέση αριστερά, για το οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο Κονστάντσο...
Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοσή τους, προσπάθησαν και κατάφεραν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί, χωρίς ωστόσο να βγάλουν τη μεγάλη φάση. Παρόλα αυτά δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν ένα γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε μεγάλη διαφορά από το πρώτο (πέρα από τις συγκινήσεις που έκρυβε στο τέλος), καθώς οι ακρίτες περισσότερο περίμεναν τον Ολυμπιακό, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χολέμπας, Φουστέρ και Μιραλάς προσπάθησαν και κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι με τις ενέργειες και τα σουτ τους. Με τον Βέλγο, μάλιστα, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βιβιανί στο 74΄, το γκολ του όμως να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη: ο Τζιμπούρ μπήκε με την μπάλα στην περιοχή στο 86΄, έβγαλε τη σέντρα και ο Πάντελιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βιβιανί ισοφαρίζοντας σε 1-1!
Με την ανατροπή να ολοκληρώνεται στο 94΄, όταν ο Τζιμπούρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των ακριτών για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 2-1! Μία ανατροπή κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ετσι θα παρει και το πρωταθλημα φετος χα χα χα