Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Και οι "μπέμπηδες" τον... χαβά τους!!

Ακάθεκτη συνεχίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ούτε η Τσέλσι κατάφερε να την σταματήσει και υποτάχθηκε με 3-1! Σμόλινγκ, Νάνι και Ρούνεϊ τα γκολ για τους "μπέμπηδες", ο Τόρες το μοναδικό γκολ της Τσέλσι!
Και οι "μπέμπηδες" τον... χαβά τους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η "αρμάδα" του Σερ Άλεξ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 8' (στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ότι βρίσκεται σε θέση οφ σάιντ), ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Άσλεϊ Γιάνγκ, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 37' με ένα εξαιρετικό σουτ του Νάνι έξω από την μεγάλη περιοχή του Τσεχ.

Η Τσέλσι από την μεριά της είχε κάποιες καλές ευκαιρίες πριν τα γκολ της Γιουνάιτεντ με τον Ραμίρες στο 3' και τον Στάριτζ στο 5', ενώ θα μπορούσε να ισοφαρίσει το γκολ του Σμόλινγκ πολύ νωρίς, μόλις στο 12', ύστερα από τεράστια ευκαιρία του Φερνάντο Τόρες και στο 26' με αυτή του Ραμίρες.

Ωστόσο, όσο δεν πετύχαινε γκολ η Τσέλσι, τόσο η Γιουνάιτεντ αύξανε τον δείκτη του σκορ. Έτσι, μετά το 2-0, έγινε και το 3-0 στο 45' με τον Ρούνεϊ, κελιδώνοντας ουσιαστικά το ματς για τους "μπέμπηδες" από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Λονδρέζοι προσπάθησαν να ανακάμψουν και μείωσαν μόλις στο 46', με γκολ του Φερνάντο Τόρες (το δεύτερό του με την φανέλα της Τσέλσι), ύστερα από ωραία ασίστ του Νικολά Ανελκά.

Στην συνέχεια η Γιουνάιτεντ έλεγξε τον αγώνα, έχασε πέναλτι με τον Ρούνεϊ στο 56' , ενώ η Τσέλσι προσπάθησε, έχοντας καλές φάσεις με τον Τόρες που δεν μπόρεσε να μειώσει κι άλλο το σκορ, με την Γιουνάιτεντ να κάνει το 5 στα 5 και να μένει μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά και την "γκέλα" της Σίτι εναντίον της Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: