Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Θα ζωντανέψει η καζούρα...!!

Αντε να ζεσταινόμαστε σιγά - σιγά, έστω και μ' αυτό το κουτσουρεμένο πρωτάθλημα. Ποιος το περίμενε ότι θα έπρεπε να είχαμε διανύσει και τα 2/3α του Σεπτεμβρίου για να δούμε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες να παίζουν την ίδια αγωνιστική;
Θα ζωντανέψει η καζούρα...
Κι όμως, η 3η αγωνιστική τα έχει... όλα. Ή μάλλον σχεδόν... όλους. Είδαμε χθες τον Παναθηναϊκό να παίρνει ισοπαλία στο Περιστέρι και σήμερα παίρνουν σειρά ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για να δώσουν τα παιχνίδια τους.
Το πρωτάθλημα που παρακολουθούμε μπορεί να είναι το πιο απαξιωμένο της ιστορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως τουλάχιστον θα έχουν από απόψε κάτι να συζητάνε οι οπαδοί. Που μέχρι τώρα κι αυτοί δεν είχαν με τίποτα να ασχοληθούν. Ξενερωμένοι ήταν.
Και μόνο, λοιπόν, ότι θα αγωνιστούν μαζί σε ένα διήμερο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα είναι κάτι που θα ζωντανέψει ξανά το πρωτάθλημα. Μόνο ο Άρης θα λείπει, δηλαδή, από τα βαριά χαρτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, πάντως. Δεν γίνεται ένα πρωτάθλημα ανοργάνωτο, με ομάδες με οικονομικά προβλήματα, με απαξίωση, με ελάχιστους οπαδούς στα γήπεδα να περιμένει να σωθεί μόνο από την καζούρα κι από την πλακίτσα των "αντίπαλων" οπαδών στις καφετέριες. Από τ' ολότελα, όμως, καλή και η Παναγιώταινα, που λέει και ο λαός.
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: