Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί δεν έπιασε ο Ρόμενταλ!!

Ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "sporten.dk", Νιλς Χάνσεν εξηγεί γιατί ο Ντένις Ρόμενταλ δεν κατάφερε να εγκλιματισθεί στον Ολυμπιακό, καταλήγοντας πως "στα 33 του, τρέχει σαν λεοπάρδαλη".

Γιατί δεν έπιασε ο Ρόμενταλ
Ο Δανός δημοσιογράφος εκφράζει την άποψη πως ο έμπειρος διεθνής άσος θα ενισχύσει με την παρουσία του σε μεγάλο βαθμό την Μπρόντμπι.
Παράλληλα αναλύει την ποδοσφαιρική νοοτροπία του Ρόμενταλ αλλά και το κίνητρο που δεν βρήκε στους "ερυθρόλευκους".
"Αρχκά να αναφέρω πως η Μπρόντμπι με την παρουσία παικτών όπως ο Ντένις Ρόμενταλ αλλά και οι Μίκελ Τίγκεσεν και Μίκαελ Κρον-Ντέλι φαντάζει αξιόλογη επιθετικά. Πάντως είναι αδύναμη στα μετόπισθεν.
Στην παρούσα φάση υστερεί σε μεγάλο βαθμό από την Κοπεγχάγη αλλά και την Οντένσε. Το πρόβλημα με τον Ντένις Ρόμενταλ είναι πως δεν φημίζεται για τη σταθερότητα του.
Ειδικά όταν βρίσκεται σε κακή μέρα είναι πραγματικά τραγική η απόδοση του. Είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που χρειάζεται κίνητρο για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.
Οι παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές θα πρέπει να γνωρίζουν πότε θα πρέπει να βρουν το κίνητρο για να κάνουν την διαφορά, όμως δεν συμβαίνει πάντα όπως θα έχει διαπιστώσει. Στον Ρόμενταλ πολύ πριν μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό είχε ασκηθεί αυστηρή κριτική για τις εμφανίσεις του στην εθνική Δανίας.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μόρτεν Όλσεν τον εμπιστεύθηκε όμως και του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Του έδειξε πως τον εμπιστεύεται. Ο Ρόμενταλ δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που οι συμπαίκτες του μπορούν να βασιστούν όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά, γιατί δεν θα καταφέρει να δώσει λύσεις.
Αυτό μάλλον φάνηκε και στον Ολυμπιακό, όπου ο προπονητής του δεν έδειχνε να στηρίζεται πάνω του. Από την άλλη πλευρά όμως σκοράρει, είναι καλός στις μεταβιβάσεις και τρέχει πολύ χωρίς την μπάλα. Το θέμα είναι πως ακόμη και στα 33 του παραμένει γρήγορος σαν λεοπάρδαλη".
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: