Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

"Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την Παρασκευή, τότε θα παραιτηθώ"!

Οριακή χαρακτήρισε ο Νίκος Μαχλάς την οικονομική κατάσταση στον ΟΦΗ, απειλώντας με παραίτηση αν η ομάδα δεν κερδίσει το δικαστήριο της Πέμπτης (22/09) κατά των αδερφών Βατσινά με την αίτηση ανακοπής κατά της αίτησης κατάσχεσης των εσόδων από τα τηλεοπτικά...
"Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την Παρασκευή, τότε θα παραιτηθώ"!
"Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση. Κάνουμε προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, ώστε ότι προσπάθεια κάναμε τόσους μήνες για να επιστρέψουμε την κατηγορία να μην πάει χαμένη, αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την Παρασκευή, τότε θα παραιτηθώ. Δεν μπορώ αν δεν υπάρχουν πόροι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας, αλλά και της λειτουργίας της", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ.
Ο Νίκος Μαχλάς έχει κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες προκειμένου να φέρει τις δύο πλευρές σε επαφή ώστε να βρεθεί λύση, όμως όλες έχουν πέσει στο κενό. Οι πρώην ιδιοκτήτες της ΠΑΕ είναι ανένδοτοι και τονίζουν ότι έπεσαν θύματα κοροϊδίας του Γιάννη Κουράκη, ενώ από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρει ότι η διοίκηση στην οποία ήταν πρόεδρος έχει απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις που είχε.
Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου έχει ζητήσει από τα δύο αδέρφια να μην δεσμεύσουν τώρα τα χρήματα, ούτως ώστε να ρυθμιστούν οι άμεσες υποχρεώσεις και από την επόμενη δόση των τηλεοπτικών να τους δοθεί ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που ζητούν. Δυστυχώς για τον ΟΦΗ, οι αφοί Βατσινά δεν θέλουν ούτε να το συζητήσουν...
Τα χρήματα αυτά είναι ζωτικής σημασίας για τον "όμιλο", καθώς εκτός από τον Κοστόφσκι στον οποίο θα πρέπει να δοθούν άμεσα 38 χιλ. ευρώ, ακολουθούν και άλλες περιπτώσεις ρυθμιζόμενων οφειλών από άλλες προσφυγές, ενώ έπονται και οι περυσινές.
Το μόνο θετικό στην όλη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί είναι η νέα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, η οποία υπογράφτηκε την Τετάρτη (21/09) το πρωί και προβλέπει 400 χιλ. ευρώ για κάθε ένα από τα τρία χρόνια που θα έχει διάρκεια, με την προϋπόθεση φυσικά ότι η ομάδα θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: