Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Επιδιώκει κυρώσεις για την Εθνική ομάδα ο Βόλος!!

Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το θέμα της κόντρας του Ολυμπιακού Βόλου με την ΕΠΟ και την Πολιτεία, καθώς οι Βολιώτες στην καταγγελία τους στην FIFA αναφέρουν πως υπήρξαν κυβερνητικές επιρροές κατά της ομάδας αλλά και παράβαση του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στέλνοντας την καταγγελία αυτή και στις ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίας της Κροατίας και του Ισραήλ, καλώντας τις να ζητήσουν κυρώσεις για την Εθνική!
Επιδιώκει κυρώσεις για την Εθνική ομάδα ο Βόλος!
Εκτός αυτού την Παρασκευή θα βρεθούν στα γραφεία της FIFA ο πρόεδρος του Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιμάλης μαζί με τον Θανάση Χαρμάνη, που είναι ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας. Εκεί θα μιλήσουν για το θέμα αυτό με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Οι Βολιώτες υποστηρίζουν πως έχουν στα χέρια τους όλες τις αποδείξεις για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανάμεσα στα πειστήρια που θα παρουσιάζουν από τον Βόλο υπάρχουν δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και δηλώσεις του Γερουλάνου.
Επίσης οι κάτοχοι των διαρκείας στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και μέτοχοι του συλλόγου θα κάνουν αγωγές σε μέλη της ΕΕΑ. Οι αγωγές αυτές θα αφορούν παραβίαση καθήκοντος.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: