Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Διορία μέχρι την Πέμπτη στον πρίγκιπα...!!

Ο Βλάσης Τσάκας όρισε ως πληρεξούσιο δικηγόρο του Πρίγκιπα, τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, δίνοντας μόνο προφορική εντολή, αλλά η πλευρά Βαρδινογιάννη έδωσε διορία μέχρι την Πέμπτη (22/9) για να παρουσιαστούν τα νόμιμα έγγραφα, αλλιώς δεν προχωράει τίποτα...
Διορία μέχρι την Πέμπτη στον πρίγκιπα...
Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος από τον Πειραιά θα είναι ο πληρεξούσιος του Πρίγκιπα και θα αναλάβει τις συζητήσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ο Πετρόπουλος μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε ότι «έχω λάβει μόνο προφορική εντολή, αν δεν έρθουν επίσημα χαρτιά δεν έχω κανένα νόημα στην υπόθεση. Μίλησα με τους δικηγόρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου ζήτησαν τα χαρτιά που περιμένω από τον κ. Τσάκα».
Από κει και πέρα, επιβεβαιώνεται από την πλευρά της οικογένειας ότι ο κ. Πετρόπουλος επικοινώνησε με το δικηγορικό γραφείο το οποίο εκπροσωπεί τον Τζίγγερ και η απαίτηση ήταν σαφής. Είτε παρουσιάζει ο Πετρόπουλος επίσημο χαρτί του Πρίγκιπα μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είτε το θέμα τελειώνει οριστικά. Εξάλλου με τα... λόγια ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει εντολή από τον οποιονδήποτε!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: