Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φόβοι για υπόθεση-ανέκδοτο οι επενδυτές!!

Το ταξίδι των υποψηφίων επενδυτών στην Αθήνα καλά κρατεί. Οι εκπρόσωποι της «Petit Chateau SRL» συνεχίζουν τις βόλτες και τα γεύματα χωρίς να δώσουν γραπτές εγγυήσεις για τις προθέσεις τους.
Φόβοι για υπόθεση-ανέκδοτο οι επενδυτές
Φόβοι για υπόθεση-φιάσκο με το την Ρίβερ Πλέιτ να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.
Μέχρι και σήμερα εγγυήσεις δεν έχουν δώσει και αυτό που προβλημάτισε είναι η διορία άλλης μίας εβδομάδας που ζήτησαν με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο Σέρβος μάνατζερ που μιλάει με την ΑΕΚ να φαίνεται πως εκπροσωπεί μία εταιρεία-βιτρίνα, που δεν υπάρχει στο χαρτι, κάτι που θα πρέπει τουλάχισοτν να προβληματίζει την Ένωση. Το ανησυχητικό μάλιστα είναι ότι στην τελευταία συνάντηση επιβεβαίωναν προφορικά και μόνο ότι δεν θα υπάρξει κανενα πρόβλημα. «Μην έχετε κανένα άγχος, έχουμε τα λεφτά, αλλά πρέπει να έχετε κι εσείς υπομονή, το αργότερο μέχρι την Τρίτη (27/9) θα σας έχουμε δώσει σε ρευστό τα χρήματα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες» δήλωναν χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Δικεφάλου.
Αυτό που προκαλεί απορία είναι πως η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για προφορική συμφωνία, από την στιγμή που δεν έχει πάρει τις αποδείξεις που χρειάζονται για την επίτευξη του deal, και αν ισχύουν τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ιωνικού Κώστας Χαραλαμπιδης, πως και ήξερε αν τα εχεγγυα που εχουν δώσει (που παρεπιπτόντως δεν έχει πάρει καμία εγγύηση) ισχύουν και προχώρησε σε αυτή την ενημέρωση για τον κόσμο.
Στην ΑΕΚ έχουν τρελή ανάγκη από λεφτά όπως έχουμε γράψει, αφού όλοι είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετό καιρό κάνοντας υπομονή, αλλά σε περιπτωση που επιβεβαιωθουν τα σεναρια για... μούφα των Ρώσων τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη τόσο για την διοίκηση όσο και για το εσωτερικό της ομάδας, αφοί οι ελπίδες για εξεύρεση λύσης θα έχουν διαλυθεί.
Η υπόθεση πάντως, θυμίζει ανέκδοτο και αυτό γιατί σε όλο το κόνσεπτ εμπλέκονται όλες οι φυλές του Ισραήλ (Ιταλοί, Ρώσοι, Ελβετοί, Σέρβοι, Ουρουγουανοί) και μόνο ένας Πόντιος μένει πλέον για να δέσει το γλυκό. Στην περίπτωση που ισχύει αυτό το σενάριο η ΑΕΚ θα αποτελέσει μία ομάδα ποδοσφαιριστών δορυφόρων με τα γνωστά αποτελέσματα με την περίπτωση της μεγάλης Ρίβερ Πλέιτ να αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα με εταιρία μάνατζερ να κάνει κουμάντο αποκτώντας παίκτες από τους «μιγιονάριος» δίνοντάς τους αριστερά και δεξιά για να εξυπηρετήσουν τις δουλειές τους και τα συμφέροντά τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: