Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

"Ευννοούνται από τη διαιτησία Ολυμπιακός, ΠΑΟ!"

Αιχμές για την διαιτησία άφησε ο Κρίστι Βανγκέλι! Ο πρώην άσος του Άρη και νυν της Τσερνομόρετς αναφέρθηκε στις ομοιότητες που υπάρχουν ανάμεσα στο ελληνικό και το ουκρανικό πρωτάθλημα.
"Ευννοούνται από τη διαιτησία Ολυμπιακός, ΠΑΟ!"
«Στην Ουκρανία, το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Είναι αξιοπρόσεκτο πως όλες οι ομάδες έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Περίπου, έτσι ήταν και η κατάσταση στην Ελλάδα, όπου παίζεται γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το κλίμα στην Τσερνομόρετς. Στο πρώτο παιχνίδι μου χάσαμε από την Πολτάβα. Στο δεύτερο κόντρα στη Ντινάμο δεν αξίζαμε την ήττα. Η Τσερνομόρετς έχει μέλλον και θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι με τον καιρό», τόνισε ο Βανγκέλι μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Ντιναμό Κιέβου.
«Ηταν δύσκολο για μένα να φύγω από τον Αρη στον οποίο αγωνίστηκα για δέκα χρόνια. Οι οπαδοί δεν ήθελαν να φύγω. Και στην Τσερνομόρετς οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, στηρίζοντας δυναμικά την ομάδα. Η τωρινή μας έδρα δεν αρκεί, αλλά θεωρώ πως στο νέο μας γήπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή».
Στο τέλος, αναφέρθηκε στους διαιτητές: «Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία. Ωστόσο θεωρητικά στην Ελλάδα επικρατεί η ίδια κατάσταση με την Ουκρανία. Όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σπάνιο να αποφύγεις να σου καταλογίσουν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Όμως πιστεύω πως η Τσερνομόρετς είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να την απασχολούν τέτοια προβλήματα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: