Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

"Το θέμα αφορά τον Βαρδινογιάννη"

Ο Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του Πρίγκιπα Σουλτάν αφορά αποκλειστικά και μόνο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
"Το θέμα αφορά τον Βαρδινογιάννη"
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στον "Novasportfm 94,6" και δήλωσε τα εξής:

Για την επιστολή του πρίγκιπα:

«Το θέμα έχει αναχθεί στην επιρροή του κ. Βαρδινογιάννη, ως κυρίου του 54,7. Η επιστολή ήταν για το διοικητικό συμβούλιο. Τα μέλη έκριναν ότι αφορούσε την οικογένεια. Το απόγευμα της Δευτέρας την μετέφερα στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η ΠΑΕ έχει απεμπλακεί. Εμείς απλά λειτουργήσαμε θεσμικά και... τέρμα.
Δεν περιείχε τίποτα παραπάνω η επιστολή. Ήταν μια πρόταση με οικονομικά μεγέθη. Αυτά τα πράγματα έχουν μια διαδικασία και όπως ακούω ήδη ένα δικηγορικό γραφείο ψάχνει τα στοιχεία».
Για την αδυναμία του Δ.Σ να πάρει αποφάσεις:
«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι είπε ο κ. Μαυροκουκουλάκης. Για σοβαρές αποφάσεις το καταστατικό λέει ότι απαιτούνται 14 ψήφοι στην 20μελή σύνθεση. Για να διευκολυνθεί η διοικητική ηρεμία θα γίνει η γενική συνέλευση και φυσικά για τα αιτήματα που έθεσε ο κ. Βγενόπουλος».
Για τις ανησυχίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διακοπή:
«Εγώ ήμουν στην Παιανία το πρωί και δεν έγινα αποδεκτής κάποιας ανησυχίας. Δεν είναι μια ρόδινη εποχή αλλά εμείς οφείλουμε να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ηρεμία.
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αγωνιστούμε αυτό το σαββατοκύριακο. Μίλησα με τον κύριο Κομνηνό. Η ομάδα έχει κλείσει δύο φιλικά. Με την Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών. Συζητήσαμε το πρωί με τον κ. Φερέιρα για την κατάσταση της ομάδας εξαιτίας αυτής της αποχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: