Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τζάμπα διαφήμιση… επενδυτών!!

Πρόβλημα μεταξύ Φλωρίδη-Σαχπαζίδη στον ΠΑΟΚ και όλα είναι στον αέρα, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πραγματικά με τους επενδυτές στην ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχει μπλέξει τα μπούτια του με τους Άραβες… Τι γίνεται εδώ πέρα;
Τζάμπα διαφήμιση… επενδυτών!
Όλο για επενδυτές στις ΠΑΕ ακούμε κι όλο λεφτά δεν βλέπουνε οι ομάδες. Βρε, μήπως μας πήρανε όλοι χαμπάρι; Ότι, δηλαδή, στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει η πείνα της αρκούδας και ότι ο χώρος κάνει κρα για χρήμα. Οπότε κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν τζάμπα διαφήμιση. Τάζοντας εκατομμύρια!
Εμείς δεν λέμε ότι όλοι έτσι είναι. Μπορεί όντως κάποιοι να έχουν καλές προθέσεις. Μας περνάει από το μυαλό, όμως, έτσι μπάχαλο όπως είναι ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και με την αφραγκία που έχει πέσει. Και μερικοί να καταφέρνουν τελικά μόνο με τα λόγια κι όχι με το χρήμα τους να κερδίζουν την δημοσιότητα που καμία άλλη δραστηριότητα δεν θα τους προσέφερε.
Ήξερε κανένας τον Φλωρίδη και τον Σαχπαζίδη; Γνώριζε κανείς την εταιρία που θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ και τον μεσάζοντα; Είχαμε ξανακούσει για τον κύριο Τσάκα και τον Άραβα πρίγκηπα; Σήμερα, όμως, ασχολούνται μαζί τους όλοι οι Έλληνες. Είτε με τίποτα ψιλά που βάλανε σε κάποιες ΠΑΕ, είτε με εκατομμύρια που δόθηκαν αποκλειστικά και μόνο με το… στόμα!
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: