Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

"O αγώνας συνεχίζεται"

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν Ολυμπιακός Β. και Καβάλα ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού όμως ήδη ο Ολυμπιακός Β. προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της Σούπερ Λίγκα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος των Θεσσαλών, Θανάσης Χαρμάνης, "ο αγώνας συνεχίζεται"!
"O αγώνας συνεχίζεται"
"Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια μία προσωρινής διαταγής της 26ης Αυγούστου που πήραμε από μία πρόεδρο πιο έμπειρη. Η απόφαση αυτή την ακυρώνει. Δίνουμε έναν άνισο αγώνα και αυτό έχει εμπεδωθεί,. Το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Δεν τα βάζουμε ούτε με τη δικαιοσύνη ούτε με τα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, αλλά με ένα ισχυρότερο αντίπαλο.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Κατατέθηκε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων κατά της αρνήσεως της Σούπερ Λίγκα της 16ης Σεπτεμβρίου να ορίσει με 48ωρη προθεσμία τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη. Πιστεύω η ΕΠΟ να εκδικάσει την έφεσή μας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα- Τρίτη.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να παραμείνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούπερ Λίγκα. Θα κληθεί να ανατρέψει τη δική της απόφαση και να μη παίζει ο Βόλος στη Σούπερ Λίγκα. Θα κληθεί, επίσης, να απαντήσει αν ισχύει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Η επόμενη ενέργεια σήμερα είναι να ενημερωθεί η FIFA για τις τελευταίες δηλώσεις του συμβούλου της ΕΠΟ, κ. Χατζηαποστόλου, και για τα δημοσιεύματα που υπήρχαν σε “Καθημερινή” και “Ελευθεροτυπία” για το ρόλο της ΕΕΑ.
Παράλληλα με την UEFA θα ενημερωθούν και όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αναγκαζόμαστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ με όποιο θεμιτό τρόπο μπορεί να αντιμετωπίσει τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν οι άλλοι. Δεν υποστέλλεται η σημαία του αγώνα. Θα συνεχίσουμε".
Παράλληλα και ανεξάρτητα από την προσφυγή του Βόλου, η Σούπερ Λίγκα καλείται να αποφασίσει ποιες δύο ομάδες θα συμπληρώσουν τον πίνακα του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα με την προσφυγή Λάρισας και Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με τις δύο ΠΑΕ να επικαλούνται το δεδικασμένο του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε τη θέση του Ηρακλή λόγω υποβιβασμού για πλαστογραφία.
Τέλος, η ΕΠΟ εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή της, ώστε να προχωρήσουν και οι μεταγραφές των παικτών των δύο ομάδων σε άλλες ως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Πήγη: Soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: