Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Χωρίς ταυτότητα δεν μπαίνουν στο γήπεδο»

Αυστηρά αναμένεται να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να μην εισέλθουν το Σάββατο άνθρωποι που θα έχουν στα χέρια τους εισιτήριο, αλλά όχι ταυτότητα. Κάτι που δήλωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Εργοτέλη, Λουδοβίκος Ορφανός. 

Μιλώντας στο athletic radio o κ. Ορφανός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον… οργανωτικό πυρετό που επικρατεί στον Εργοτέλη ενόψει Ολυμπιακού. «Εχουμε ρίξει το βάρος στο να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε τον κόσμο. 

Πρέπει ο κόσμος  από τώρα να προμηθευτεί το εισιτήριο του. Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχει την καθυστέρηση της. Οι φίλαθλοι που θα έρθουν την τελευταία στιγμή για να προμηθευτούν εισιτήριο θα έχουν πρόβλημα. Πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και εισιτήριο. Αυτό ισχύει και για τους φίλους του Ολυμπιακού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ορφανός. Και πρόσθεσε: 

«Ο φίλαθλος καταχωρείται ως πελάτης, εγγράφεται και προχωράει η διαδικασία της εισόδου του στο γήπεδο. Η διαδικασία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι απλή. Ερχεται ο φίλαθλος με την ταυτότητα του, κρατάμε τα στοιχεία του και παίρνει το εισιτήριο. Θα αναγκαστούμε την ημέρα του αγώνα να μείνει κόσμος εκτός αν κάποιοι επιλέξουν να έρθουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή. 

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε φιλάθλους έξω από το γήπεδο ακόμη και στο 25ο λεπτό του αγώνα. Πρέπει ειδικά με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχει φύγει μέχρι την Παρασκευή ο κύριος όγκος των εισιτήριων. 

Θέλουμε τα εκδοτήρια να έχουν κλείσει δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα εσωτερικά. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: