Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Θα απορήσουν με το θράσος τους!!

Οι μισοί από τις δεκαέξι ΠΑΕ της Super League κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή για παραβατική συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Θα απορήσουν με το θράσος τους
Ανάμεσά τους κι ένας πρόεδρος (ο κ. Σπανός του Ατρόμητου) που συμπεριφέρθηκε κι αυτός σαν οπαδός προς τον διαιτητή της συνάντησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Να θυμίσω ότι εκκρεμεί και η πειθαρχική δίωξη του ΠΑΟΚ για την εισβολή των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ακόμη και την παραλίγο συμπλοκή Μαρινάκη - Γόντικα στη συνεδρίαση της Super League, στην οποία οι δύο πρόεδροι συμπεριφέρθηκαν ως χούλιγκαν!
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σε κάθε αγωνιστική, γεγονότα που αποδεικνύουν τα... τεράστια βήματα που έχουν γίνει για την καταπολέμηση της βίας, όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι υπουργοί, οι πρόεδροι των ΠΑΕ απαιτούν από τον ΟΠΑΠ να επενδύσει τεράστια ποσά στη διαφήμισή του, μέσω του «προϊόντος» τους, μέσω του πρωταθλήματος της Super League δηλαδή.
Ενα πρωτάθλημα στο οποίο ο μέσος όρος των εισιτηρίων που διατίθενται είναι γύρω στις 4.000 και που βγαίνει κυρίως από τα εισιτήρια των αγώνων του Ολυμπιακού, που είναι η μόνη ομάδα που ξεπερνά τα 10.000 εισιτήρια τις τελευταίες αγωνιστικές. Να θυμίσω ότι στο παιχνίδι της Δόξας με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο διατέθηκαν 18 εισιτήρια!
Η απαίτηση χρηματοδότησης από τον ΟΠΑΠ ενός τόσο απαξιωμένου προϊόντος, που οι ίδιοι οι επενδυτές το δυσφημούν με τις συνεχείς καταγγελίες τους για τη διαιτησία, έτσι ώστε να θέτουν υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του, είναι έξω από κάθε λογική.
Είναι σαν να έχει αξίωση ένας αθλητής που τιμωρήθηκε για χρήση αναβολικών να συνεχίσει να διαφημίζει την αθλητική εταιρεία που τον χορηγεί. Υποτίθεται ότι η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ είναι ανταποδοτική. Αν βάλουν κάτω λοιπόν οι κύριοι επενδυτές τι δίνουν σε ανταπόδοση αυτών που ζητάνε από τον ΟΠΑΠ, θα απορήσουν και οι ίδιοι με το θράσος τους.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: