Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Τα παρεπόμενα της κρίσης!!

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο Άρης δεν απέκτησε ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Τα παρεπόμενα της κρίσης
Μετά το ναυάγιο με τον Σέρχιο Κόκε οι κίτρινοι έμειναν μεταγραφικά στον... άσο για πρώτη φορά τα τελευταία χρονιά.
Εύκολα ή δύσκολα ο ΑΡΗΣ έκανε πάντα μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φροντίζοντας να καλύπτει τις τρύπες στο ρόστερ. Τον είχε πάντα τον τρόπο του και είχε δημιουργήσει την βεβαιότητα στους οπαδούς του ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα γινόταν η έκπληξη που θα οδηγούσε τους οπαδούς του ΑΡΗ σκόμη και στο αεροδρόμιο. Για να μην πάμε και πολύ πίσω αλλά ναν περιοριστούμε στην τελευταία πενταετία μόνο, τι να πρωτοθυμηθούμε.
Τους Άλεξ Πέρεθ, Φεράρι Κακά (αυτός πέρασε και δεν ακούμπησε) και Πάμπλο Κοίρα τον Γενάρη του 2007, τους Σάνελ Γιάχιτς, Τιάγκο Ζεντίλ και Μάρτσιο Αμορόζο του 2008, τον Χαβιέ Κάμπορα τον Ιανουάριο του 2009, τα αμερικανάκια Φρέντι Αντού και Φρέντι Τζόνσον αλλά και τον Καμέλ Μεριέμ της επόμενης σεζόν ή τέλος τους "περσινούς" Ντανίλο, Περέιρα, Μαρσέλο Μπομπαντίγια και Κριστιάν Πορτίγια. Από την αναφορά και μόνο γίνεται αντιληπτό ότι ο ΑΡΗΣ, Γενάρη μήνα έχει φέρει μερικους από τους καλύτερους παίκτες σε προσφορά που έχουν .ερθει στο Κλεάνθης Βικελίδης, μερικοί εκ των οποίων, όπως ο Σάνελ Γιάχιτς έφεραν και χρήματα στην ΠΑΕ.
Φέτος δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν. Η σφοδρή οικονομική κρίση και η ανάγκη να περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα οι δαπάνες σε συνδυασμό με την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας, ανάγκασαν τους ανθρώπους του ΑΡΗ να αρκεστούν στο υπάρχον ρόστερ με το οποίο η ομάδα θα πορευτεί ως το τέλος της σεζόν, μετά και το ναυάγιο της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: