Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πέντε κόλπα για να την ρίξετε στο κρεβάτι... εύκολα!!

Όσο κι αν καμιά φορά φαντάζει δύσκολο να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι, τότε να ξέρεις πως δεν φταίει αυτή, αλλά εσύ και ο τρόπος που επιλέγεις να της το προτείνεις.
Πέντε κόλπα για να την ρίξετε στο κρεβάτι... εύκολα!
Και κατά βάση είναι ένας: "Έχεις ώρα για ένα ποτάκι στο σπίτι μου; Είμαι μόνος απόψε και θέλω συντροφιά". Και άλλα τέτοια κακόγουστα. Υπάρχουν 5 πιο απλοί και εύστοχοι τρόποι για να πάρεις αυτό που θέλεις, εύκολα, πουλώντας και λίγο το παραμύθι σου. Οι γυναίκες το χρειάζονται!
1) Ξεκινώντας αντίστροφα και απλοϊκά. Θυμίσου και λίγο τα φοιτητικά σου χρόνια, πάρε από το χέρι το κορίτσι και πήγαινε το cinema. Η ταινία δεν έχει σημασία. Ακόμα καλύτερο να μην ενδιαφέρεται κανένας από τους δυό σας για την υπόθεση. Ο σκοπός σου να της δημιουργήσεις το ρομαντικό έχει πετύχει και το έργο δεν έχει σχέση με αυτό.
2)Χορός. Όσο και να μην πολυ-τρελαίνεσαι για κούνημα των γοφών, αν θέλεις το... μωρό πρέπει να το υποστείς έστω και λίγο. Η γυναίκα ενθουσιάζεται στην ιδέα ενός άντρα που την ακολουθεί ρυθμικά στα ξέφρενα γλέντια των club. Κι αν δεν το έχεις, η προσπάθεια μετράει.  Πρόσεχε μην το παρακάνεις όμως. Οι πολλές οικειότητες κατά τη διάρκεια του χορού δεν ευδοκιμούν. Η μικρή απόσταση και οι απαλές σου κινήσεις θα την... ξεσηκώσουν για μετά!
3)Αν έχεις πισίνα είσαι βασιλιάς. Ένα πάρτι στην πισίνα θα σας φέρει πιο κοντά. Θα την ερεθίσει. Θα της δημιουργήσει επιθυμίες, θα νιώσει ελευθερία στην αίσθηση του νερού. Και στην τελική δέστο ωμά: Δεν θα φοράτε ρούχα!
4)Σοκολάτα. Κάνε τα πάντα με σοκολάτα. Όλα μόνος σου! Αγόρασε φράουλες, λιώσε λίγη και τάισε την. Μοιράσου τον πειρασμό της με την κοπέλα και θα γίνει χαλί. Μην ξεχνάς πως ο καλύτερος φίλος της γυναίκας - εκτός από τα διαμάντια!- είναι αυτή η μικρή γευστική ηδονή.
5)Δωμάτιο ξενοδοχείου. Η καλύτερη επιλογή σου και σίγουρα η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό όταν θέλεις να την... κοιμήσεις!Η ιδέα μιας βραδιάς σε έναν άγνωστο χώρο, με διαφορετικά χρώματα από τα συνηθισμένα, άλλες μυρωδιές, θα την εξιτάρουν όσο και σένα. Ένα μπάνιο μαζί της στο jacuzzi και ένα χαλαρωτικό μασάζ από τα χεράκια σου, θα κάνουν τη νύχτα σου αξέχαστη.
...Και ο θεός μαζί σου!
 πηγή: sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: