Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Άλλο επίπεδο ο Πεπ...!!

Την ώρα που η Ρεάλ φωνάζει για τη διαιτησία ο Γκουαρντιόλα παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς και δηλώνει: "Αν πρέπει να κερδίσει το πρωτάθλημα, ας το κάνει".
Άλλο επίπεδο ο Πεπ...
Αρχικά ο Πεπ αναφέρθηκε στον Ροσέλ, ο οποίος έκανε λόγο για τους διαιτητές:«Είναι υποδειγματικός και αλάνθαστος από τότε που έχει αναλάβει.Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στο κλαμπ δεν έχω κάνει ούτε μία αναφορά στους διαιτητές. Αν αποτελεί διαμαρτυρία όταν λες ότι ένα περιστατικό είναι πέναλτι ή δεν είναι, τότε διαμαρτυρόμαστε. Αν θέλουν να δείξουν ότι παραπονιόμαστε, το κάνουν γιατί πρόκειται για μια χαμένη μάχη. Μιλούν υπερβολικά δυνατά. Λένε εδώ και τέσσερα χρόνια ότι με ευνοούν και τώρα ότι παραπονιόμαστε».
Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Οι συγκρούσεις για τους διαιτητές με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα, τραυματίζουμε το ποδόσφαιρο με την υποψία. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει το πρωτάθλημα, ας το κερδίσει. Είμαστε υποδειγματικοί και στην ισοπαλία και στην ήττα. Έχουμε πολύ καλή συμπεριφορά στην νίκη και είμαστε άψογοι στην ήττα. Πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για τα παιδιά. Υπάρχουν πέντε εκατομμύρια που κάθονται απλά και έρχονται να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία»
Ενώ στο τέλος τόνισε πως δεν ασχολείται με τη διατησία:«Και τι κερδίζω εγώ; Και να το κάνω, θα χάνουμε και θα ερχόμαστε ισοπαλία το ίδιο. Σε τι θα με βοηθήσει στο να διαχειριστούμε καλύτερα την πίεση; Δεν θα το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: