Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Καλά …ξεκουμπίδια Kαζίμ"!!

Δεν μπορούν να το ...πιστέψουν στη Γαλατά ότι απαλλάχτηκαν από την παρουσία του "προβληματικού" Καζίμ. Oι Τούρκοι απορούν πώς τον πήρε ο Ολυμπιακός και γράφουν για συμφωνία-σοκ!
"Καλά …ξεκουμπίδια Kαζίμ"!
Χαρές και πανηγύρια προκάλεσε στους φίλους της Γαλατά η αποχώρηση του Καζίμ Ρίτσαρντς.
Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "National Turk" ο δανεισμός του 25χρονου παίκτη στον Ολυμπιακό σκόρπισε ανέλπιστα χαμόγελα στους φίλους της "Τσιμ Μπομ" οι οποίοι "είχαν απηυδήσει από τα καμώματά του"!
"Οι οπαδοί της Γαλατά απαλλάχτηκαν από τον Καζίμ", είναι ο τίτλος του άρθρου, το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία – σοκ ύψους 900.000 ευρώ του Έλληνα γίγαντα (σ.σ. Ολυμπιακός) με τον παίκτη. Όσο για τα σχόλια που γίνονται για τον διεθνή επιθετικό; Ε, δεν είναι και τα πιο κομψά...
"Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του και η εγωιστική συμπεριφορά του κατέστρεψαν την σχέση πατέρα-γιου που είχε με τον Φατίχ Τερίμ.
Μέρα με την μέρα ο προπονητής της Γαλατά έχανε την υπομονή και την επιείκειά του προς τον Καζίμ, ο οποίος απομακρυνόταν συνεχώς από τα βασικά πλάνα της ομάδας".
Η σφοδρή κριτική προς τον Ρίτσαρντς έχει και συνέχεια στο εν λόγω κείμενο: "Απείθαρχος και ατομιστής, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να καθιερωθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ούτε με τη Φενέρ που τον έστειλε δανεικό στην Τουλούζ, ούτε με την Γαλατά στην οποία βρήκε μία ακόμη ευκαιρία, αλλά συνέχισε από το κακό στο χειρότερο.
Είναι η κλασική περίπτωση ταλαντούχου και προβληματικού παίκτη, που το ταλέντο του ξεθωριάζει και ξεθωριάζει γρήγορα".
Μέχρι και στη λεζάντα της φωτογραφίας πέφτει κράξιμο στον Καζίμ Ρίτσαρντς. "Καλά… ξεκουμπίδια" είναι η ...ευχή που συνοδεύει την είδηση για τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό.
Πέρα, όμως, από τους χαρακτηρισμούς για τον παίκτη το συγκεκριμένο δημοσίευμα αντιμετωπίζει με ειρωνεία την απόφαση του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει. "Η επιτροπή μεταγραφών του Ολυμπιακού ήταν αυτή που πραγματικά απέτυχε στις εξετάσεις", είναι το σχόλιο της "National Turk".

Δεν υπάρχουν σχόλια: