Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν πάει πουθενά ο Αρσάβιν"

O Άντρεϊ Αρσάβιν δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο οποίος... έκλεισε την πόρτα στην Ανζί.
"Δεν πάει πουθενά ο Αρσάβιν"
Η ρωσική ομάδα προσέγγισε τους «Κανονιέρηδες», όπως επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της, αλλά ο Φιλ Σμιθ, μάνατζερ του παίκτη ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στο Λονδίνο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, παρά το ότι έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα και αποδοκιμάστηκε από κάποιους οπαδούς της ομάδας.
«Ο Αρσάβιν δεν θεωρεί ότι έχει φτάσει η στιγμή να επιστρέψει. Νιώθει ότι ακόμα έχει πολλά να δώσει στην Άρσεναλ. Θέλει να κερδίσει κάτι, να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του και να ξαναβρεί την φόρμα του στην Αρσεναλ, ενόψει και του Euro. Οι μεταγραφές στη Ρωσία κρατούν μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου και άνθρωπος που αντιπροσώπευε την Ανζί έχει κάνει μια δειλή προσέγγιση. Αλλά ο Αντρεϊ δεν πρόκειται να μιλήσει στους Ρώσους, επειδή δεν θέλει να αφήσει την Άρσεναλ και εκείνη δεν επιθυμεί να τον αφήσει να φύγει. Πολλά θα εξαρτηθούν το καλοκαίρι», τόνισε ο Σμιθ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: