Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο παικταράς τρελό Καζίμ-Καζί​μ!!

Έκανε πολυ κρύο εκείνο το βραδυ στην Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Όπως κάνει αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα. Το ματς όμως ήταν καυτό. Φενερμπαχτσε-Τσέλσι, Τσάμπιονς Λιγκ, φάση των 16 νομίζω,η προημιτελικά, δε θυμαμαι ακριβώς. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.
Ο παικταράς τρελό Καζίμ-Καζί​μ
Οι δηλώσεις του προπονητή Ζικο είχαν δώσει τον τόνο στους Τούρκους οπαδούς: "Μπορούμε!Μπορούμε να νικήσουμε την Τσέλσι!!" Χαμός στους δρόμους και μετα το γνωστό μποτιλιάρισμα της Πόλης φτάνουμε στο ''Σουκρου Σαρατσογλου''. Μπαίνοντας στο κέντρο Τύπου συναντώ έναν Τούρκο συνάδελφο και τον ρωτώ για την ομάδα.
Μου λέει τη γενική του άποψη και στη συνέχεια στέκεται σ έναν συγκεκριμένο παίκτη: "Να τον προσέχεις αυτόν τον Ρίσαρντς! Πολυ καλός παίκτης αλλα τρελοκομειο μεγάλο. Αν τον κάνουν καλά απ τη διοίκηση θ αφήσει εποχή. "
Η μετάδοση είχε πολυ ενδιαφέρον καθώς η Φενερ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλα το γύρισε το ματς και το γήπεδο "πήγαινε κι ερχοτανε",κόλαση πραγματική!! Ο Καζίμ-Καζίμ μπήκε αλλαγή έκανε άνω κάτω τον Τερι και τους υπόλοιπους στην άμυνα της Τσέλσι κι έβαλε το 1-1.
Το δεύτερο το έβαλε με τρομερό σουτ ο Άλεξ και η γιορτή συνεχίστηκε όλη νύχτα. Ήταν η μεγάλη βραδιά του αγγλοτουρκοκυπριου.... Μια βραδυα που υποσχόταν πολλά...Τα πολλά όμως δεν ήρθαν. Δεν το χω καθαρό αν φταίει μόνον ο Καζίμ η αν ευθύνεται η κοινωνία. Και δεν είναι αυτο το θέμα.
Το θέμα είναι πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του σ' Ελλάδα κι Ευρώπη. Αυτο που σίγουρα μπορώ είναι να ξαναπώ στη διοίκηση που πλήρωσε κάποια καλά φράγκα για να τον πάρει -έστω κι ως δανεικό-αυτά που μου χε πει ο Τούρκος δηοσιγραφος εκείνο το παγωμένο βραδυ στη Βασιλευουσα:
"Παικταρας αλλα τρελοκομειο....."
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: