Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Γι` αυτό "χάλασε" του Λεάλ...!!

Ο λόγος που δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Σέρχιο Λεάλ αφορούσε τις 120.000 ευρώ που αξίωνε ο Εργοτέλης για να δώσει την ελευθέρας του παίκτη. Πρόκειται για χρήματα (δύο δόσεις συγκεκριμένα) από αυτά που οφείλει η ομάδα της Κρήτης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη.
Γι` αυτό "χάλασε" του Λεάλ...
Αν ο ΠΑΟΚ συμφωνούσε σε αυτή την απαίτηση, το συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Λεάλ (με χρηματικές αποδοχές 280 χιλιάδων ευρώ περίπου) θα είχε ήδη υπογραφεί. Ήταν φανερό ότι και ο παίκτης είχε αποφασίσει να μειώσει τις απαιτήσεις του για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αφού τώρα στον Εργοτέλη αμείβεται με 220 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν, αποφάσισαν ότι για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες, δεν έπρεπε να κάνουν τέτοια οικονομική κίνηση. Αν λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο Ρομπέρ (έφθασε μία ανάσα, αλλά παρέμεινε λόγω των πολλών αγώνων και των απουσιών) τότε η απόφαση για τον Λεάλ θα ήταν διαφορετική.
Έτσι έκριναν στην ΠΑΕ, έτσι αποφάσισαν, αποδεχόμενοι ότι η ομάδα χρειάζονταν ενίσχυση, όχι όμως με τέτοιο τρόπο που θα έθετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο τα οικονομικά δεδομένα που σχετίζονται και με την αδειοδότηση.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: