Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

3.600 ΠΑΟΚτσήδες στο Φρίουλι!

Το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου το Φρίουλι θα θυμίζει ολίγον από… Τούμπα!
Η ιταλική αστυνομία άναψε το «πράσινο» φως για τη χορήγηση επιπλέον 2.000 εισιτηρίων από τη Φιορεντίνα στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ κι αυτό σημαίνει ότι την άλλη Πέμπτη θα υπάρχουν τουλάχιστον 3.600 φίλαθλοι του «Δικεφάλου» στο Φρίουλι. 
 
Το αίτημα του ΠΑΟΚ για τη χορήγηση επιπλέον εισιτηρίων έγινε δεκτό μια και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και είναι δεδομένο ότι οι πάνω από 3.600 οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα βρίσκονται στις εξέδρες μπορούν να… αναστατώσουν το Φρίουλι και να σπρώξουν την ομάδα τους σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση. 
 
Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πώς ακόμα και ο αριθμός των 2.000 επιπλέων εισιτηρίων που παραχωρήθηκαν δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τη ζήτηση. Στις λίστες που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν πάνω από 5.000 φίλαθλοι της ομάδας που περιμένουν να πάρουν εισιτήριο. 
 
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι τα εισιτήρια δεν φτάνουν για όλους, αναμένεται να γίνει μάχη για τα… μαγικά χαρτάκια όταν τις προσεχείς μέρες οι Ιταλοί στείλουν τα εισιτήρια στη Θεσσαλονίκη. 
 
Οι υπόλοιποι θα εξυπηρετηθούν (ήδη γίνονται κινήσεις και για άλλα εισιτήρια), από Ελληνες, κυρίως φοιτητές, που ζουν στο Ούντινε ή σε κοντινή απόσταση από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: