Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τσαϊρέλης: «Η καρδιά θα μιλήσει»

Στη άμυνα και στην… καρδιά των παικτών του Άρη εξαρτάται το θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν, για την τέταρτη αγωνιστική του Last 16 του Eurocup, σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσαϊρέλη.

Από την πλευρά του, ο Ρόναλντ Ντέιβις τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος για τους «κίτρινους», προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καμία σχέση με αυτό που παίξαμε εδώ. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση να μπούμε δυνατά. Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κατακτήσουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αναφορικά με το που θα κριθεί η αναμέτρηση, ο Έλληνας σέντερ είπε: «Το κλειδί θα είναι η άμυνα. Αυτές οι ομάδες τρέχουν πολύ… είναι πολύ γρήγορες. Είμαστε σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι δεν παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ και θα θέλαμε να παίζουμε. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που μπορούμε. Εδώ θα φανεί πόσο το θέλουμε. Έχουμε πολλά ταξίδια, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Η καρδιά θα μιλήσει!».

Από την πλευρά του, ο Ρόναλντ Ντέιβις δήλωσε: «Θα πάμε εκεί ως ομάδα να παίξουμε σκληρά, με την ίδια ένταση, καλή άμυνα και με καρδιά. Μπορούμε να πάμε εκεί και απλά να παίξουμε. Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε παρά την πίεση. Να έρθουμε μετά στο Αλεξάνδρειο και να παίξουμε για την πρόκρισή μας».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, ο Αμερικανός είπε: «Δεν υπόσχομαι και να λέω μεγάλα λόγια ότι θα βάλω πολλούς πόντους. Εγώ μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα και θα παίξω με καρδιά ώστε να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: