Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Στον τάκο η Τούμπα

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα πριν, κατά και μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά θα διερευνηθούν περαιτέρω από τις αρχές και θα υπάρχει συνέχεια.
Ο αθλητικός εισαγγελέας που ήταν στην Τούμπα κατέγραψε διάφορα γεγονότα και σχημάτισε τρεις δικογραφίες. Η πρώτη αφορά τον τραυματισμό στο πόδι της φιλάθλου του ΠΑΟΚ στη θύρα 8 από ναυτική φωτοβολίδα και ήδη αναζητείται ο κάτοχος του πιστολιού που την εκτόξευσε, μέσω του βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία. 
 
Η δεύτερη δικογραφία έχει να κάνει με τα επεισόδια που έγιναν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το τέλος του αγώνα, όπου εκτός από υλικές ζημιές υπήρχαν και τραυματισμοί αστυνομικών. Η τρίτη δικογραφία σχετίζεται με οπαδό που συνελήφθη μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες. 
 
Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία, παρότι η διοίκησή του έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει τα επεισόδια. Προσπάθεια που απέσπασε ακόμα και τους κολακευτικούς επαίνους, του β΄ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος αποχωρώντας το βράδυ της Κυριακής από την Τούμπα είπε: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία. Ολα κύλησαν άψογα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ως Ολυμπιακός κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια της διοίκησής του».  sportday gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: