Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ευρωπαίος... Αρης!!

Ο Ευρωπαίος... Αρης
Ο Χρήστος Συλλίδης γράφει για το σπουδαίο διπλό του Αρη στην Ξάνθη και την αγωνιστική αναγέννηση των «κιτρίνων», που δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση με φόντο την πεντάδα.

Ο πανηγυρισμός των παικτών στο δεύτερο γκολ του Αρη στα Πηγάδια είναι ενδεικτικός για το πως έχει αλλάξει -δραματικά προς το καλύτερο- η κατάσταση στους «κίτρινους».
 
Ο Καστίγιο «γράφει» το 2-0, πηγαίνει στον πάγκο, «χορογραφεί» με μερικούς συμπαίκτες του και στη συνέχεια περίπου 25 άτομα γίνονται ένα «κουβάρι». Μια εικόνα που αποπνέει υγεία και πίστη για την τελική αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει ο Αρης τις τελευταίες 6 αγωνιστικές που παραμένει αήττητος (4 νίκες και 2 ισοπαλίες).
 
Αυτό ακριβώς έχει αλλάξει στον Αρη και τον έχει μετατρέψει από μια ομάδα που πάλεψε με νύχια και δόντια σε ένα ολόκληρο γύρο να πάρει δύο νίκες, σε ένα σύνολο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντάς με νίκες. Αυτό ακριβώς έκαναν οι παίκτες του Μασάδο και στα Πηγάδια, επικρατώντας πεντακάθαρα επί ενός από τους βασικούς αντιπάλους του. Κερδίζοντας όχι μόνο την πολύ καλή φετινή Ξάνθη, αλλά και τις απίστευτες καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεπαν να παιχτεί κανονικό ποδόσφαιρο. 
 
Το σημαντικό για τους «κίτρινους» είναι πως πλέον βρίσκονται τέσσερις βαθμούς από την 5η θέση, έχοντας 6 παιχνίδια από τα τελευταία 10 στην έδρα τους. Εκεί δηλαδή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα κριθεί εν πολλοίς και αν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την τελική τους αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.


πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: