Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Άρης δεν κάνει… διακοπές!!

Ο Άρης δεν κάνει… διακοπές!
Συνεπής στο ραντεβού του με τη νίκη ο Άρης.

Ούτε η δυνατή βροχή, αλλά ούτε και οι δύο διακοπές -λόγω blackout- ήταν ικανά για να στερήσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στους «κίτρινους», οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 2-0, στα Πηγάδια, της SKODA Ξάνθης, για την 20η αγωνιστική.

Τα γκολ για την ομάδα του Μανουέλ Μασάδο σημείωσαν οι Ούμπιντες (59’) και Καστίγιο (67’), με τον Βιβιανί να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το μηδέν, στην εστία των Ακριτών.




Μόνο ο ρυθμός ήταν αυτός που άξιζε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν τη διάθεση να επιτεθούν, αλλά χωρίς να έχει σημειωθεί κάτι αξιόλογο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με την συμπλήρωση -σχεδόν- του πρώτου τετάρτου. Ο Άρης ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ, ύστερα από στημένη φάση, με τον Φατί , ενώ το πρώτο «καμπανάκι» της Ξάνθης ανήκε στον Μαρκόφσκι, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από ωραία ενέργεια του Βλαχοδήμου.

Ο λόγος για τις λιγοστές επιθέσεις ήταν η δυνατή βροχή, η οποία στη συνέχεια στάθηκε η αφορμή για τη 10λεπτη διακοπή στο ματς. Η διακοπή φαίνεται να βοήθησε τον Άρη. Οι «κίτρινοι» και πάλι από στημένες φάσεις ήταν αυτοί που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τους Λαζαρίδη και Νέτο. Ωστόσο και οι δύο προσπάθειες βρήκαν τον Βιβιανί σε ετοιμότητα. Λίγο πριν τελειώσουν τα πρώτα 45 λεπτά, ο Μαρσελίνιο αστόχησε - από πλεονεκτική θέση- να σκοράρει, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Με τα… βίας προσπαθούσαν να επιτεθούν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Η δυνατή βροχή στα Πηγάδια δυσκόλευε αρκετά τους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη και την μπάλα να αρκείται στο χώρο του κέντρου. Όμως, όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ο Άρης ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία, με την Ξάνθη να περιμένει να αντεπιτεθεί.

Η ποιότητα του παιχνιδιού είχε πέσει αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Ούμπιντες ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Βιβιανί για να ανοίξει το σκορ, σχεδόν με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Μάλιστα, περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Καστίγιο, συνεχίζοντας το σερί του στο σκοράρισμα, έβαλε τέλος στα όνειρα της Ξάνθης για το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας το 0-2, ενώ η αποβολή του Βάλλα (71’) διευκόλυνε ακόμη περισσότερο το έργο των «κιτρίνων». Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του χρόνου, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης είχε και δεύτερη διακοπή. Στα λεπτά που απέμεναν, όταν ξεκίνησε εκ νέου το ματς, δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Μανουέλ Μασάδο να παίρνει το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο».







SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (69’ Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (81’ Καζάκης), Φλίσκας (62’ Σουάνης), Ντάνι, Βλαχοδήμος.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Στάσιακ, Μάνταλος, Βαξεβανίδης.

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Παπαζαχαρίας (46’ Τριανταφυλλάκος), Καστίγιο (86’ Κατίδης), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος (83’ Τσουκάνης), Λαζαρίδης, Ουμπίντες.

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Σολτάνι, Τόχα, Ντίκο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: