Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Προβληματίζουν οι απουσίες

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άφησε αρκετές απουσίες στο ΠΑΟΚ, εκτός από την ήττα (2-0) και ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να βρει λύσεις ενόψει της συνέχειας.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» θα αναγκαστεί να κάνει αρκετές αλχημείες προκειμένου να παρατάξει μία αξιόμαχη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.
 
Αρχικά, ο Παναγιώτης Γλύκος υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο ζέσταμα της ομάδας πριν από το ντέρμπι και μετά τις εξετάσεις που θα κάνει σήμερα θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει. Σύμφωνα, όμως, με την πρώτη διάγνωση, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.
 
Όσον αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη, χτύπησε στο γόνατο και σήμερα θα φανεί αν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αφού στο ματς με τους Κρητικούς θα εκτίσει την ποινή του.
 
Ακόμη, τραυματίας είναι και ο Γιώργος Κατσικάς. Η περίπτωσή του φαίνεται ότι είναι η χειρότερη, λόγω και την εγχείρηση που έχει κάνει στους χιαστούς πέρυσι.Παράλληλα, απών θα είναι και ο Λαζάρ, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: