Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν θα κοιμηθώ καλά τις επόμενες εβδομάδες»

«Δεν θα κοιμηθώ καλά τις επόμενες εβδομάδες»
Προβληματισμένος από τις νέες απώλειες που μέτρησε ο ΠΑΟΚ στην ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

«Δεν θα κοιμηθώ καλά τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις. Χάσαμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χάσαμε και το σημερινό, όμως προτιμώ τη σημερινή εμφάνιση. Είχαμε αγωνιστική παρουσία, όμως μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες, που ήταν με την πλευρά του αντιπάλου. Με δύο απουσίες ήταν πραγματικά ρεαλιστές, αλλά έδειξαν ωριμότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, που δεν είχαμε εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πρέπει να πω ότι είμαι στεναχωρημένος για τους τέσσερις τραυματισμούς. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για εμάς».

Για τα απανωτά χτυπήματα τραυματισμών: «Δεν ξέρω αν είμαστε άτυχοι, αλλά το να χάσουμε τέσσερις βασικούς και τον Λαζάρ με κόκκινη κάρτα, θα με αναγκάσει να μην κοιμηθώ καλά τις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στους πέντε που έχουν τραυματιστεί είναι οι Γλύκος και Κατσικάς που πέρσι είχαν χειρουργηθεί στο γόνατο. Ο Γεωργιάδης φέτος έχει τραυματιστεί. Του Κλάους ο τραυματισμός δεν είναι μυϊκός και του Σνάουτσνερ είναι κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Δουλεύουμε καλά αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συνδυασμό με τις ηλικίες κάποιων παικτών δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις».

Για τη διαιτησία του Γιάχου: «Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε προγραμματίσει να έχουμε ένα καλό αμυντικό τείχος. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις δεν έγινε. Σε δύο μπλακ άουτ δεχθήκαμε δύο γκολ. Μετά το 0-2 ακόμη και αν συμφωνώ ότι αδικηθήκαμε από τον διαιτητή, δεν λέω κουβέντα. Όταν κερδίζεις μπορείς να λες οτιδήποτε, όταν χάνεις το βουλώνεις».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις του «Δικεφάλου»: «Δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος. Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα και ξέρετε ποιο είναι. Σας είπα για τους τραυματισμούς. Όταν πήρα το χαρτί των συνθέσεων πριν το ματς είδα τον πάγκο του Ολυμπιακού και νόμιζα ότι ήταν βασικοί. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: