Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Οπωσδήποτε να νικήσουμε τον Άρη»

«Οπωσδήποτε να νικήσουμε τον Άρη»
Μόνο της νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της Βιλερμπάν κόντρα στον Άρη, για την τέταρτη αγωνιστική του Last 16 του Eurocup, σύμφωνα με τον Πολ Λακόμπ.

Τόσο ο Γάλλος γκαρντ, όσο και ο προπονητής των «πρασίνων», Πιερ Βενσάν, θέλουν οπωσδήποτε τη ρεβάνς της ήττας στο Αλεξάνδρειο.

«Ήταν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νανσί, η οποία θα μας κάνει πολύ καλό», είπε αρχικά ο Πολ Λακόμπ και πρόσθεσε: «Στο Eurocup ξέραμε πως η πρόκριση θα ήταν περίπλοκη. Δεν θέλουμε να τελειώσουμε τη διοργάνωση με κατεβασμένα κεφάλια (σ.σ. δεν έχει νίκη ακόμα), γι’ αυτό θα πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε τον Άρη».

Αναφορικά με τη ρεβάνς της ήττας (77-70) στο Αλεξάνδρειο, ο προπονητής της Βιλερμπάν, Πιερ Βενσάν, είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν πολύ κακοί στις ελεύθερες βολές. Ο Άρης δεν είχε στη διάθεσή του έναν Αμερικανό πλέι μέικερ, αλλά ήταν μία καλή ομάδα με ενέργεια αλλά και μεγάλη όρεξη για τη νίκη. Εκείνοι είχαν την πίεση, αλλά παρόλα αυτά έκαναν ένα καλό ματς. Μας απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια. Από τη στιγμή που είμαστε “ζωντανοί” και έχουμε ελπίδες, θα κάνουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: