Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μασάδο: «Ταπεινοί και συγκεντρωμένοι»

Μασάδο: «Ταπεινοί και συγκεντρωμένοι»
Ευχαριστημένος με τη νίκη του Άρη κόντρα στην Ξάνθη (2-0), αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας ήταν ο Μανουέλ Μασάδο.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παραμείνει ταπεινή και προσγειωμένη, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί.

«Η ομάδα στάθηκε καλά στο πρώτο 45λεπτό, είχε ευκαιρίες και είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν θα ξεχάσω, όμως και την κλασική ευκαιρία της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε με διάθεση να πετύχει το τρίποντο και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι βάλαμε δύο παίκτες στην κορυφή. Πήραμε ρίσκο και μας βγήκε γιατί πετύχαμε τα δύο γκολ και κερδίσαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας βοηθάνε να είμαστε κοντά στον στόχο που έχουμε βάλει, αλλά και για να επανέλθουμε και στη θέση της βαθμολογίας που μας ταιριάζει», είπε αρχικά ο Μανουέλ Μασάδο και πρόσθεσε: «Όταν μειονεκτείς βαθμολογικά έχεις δύσκολο έργο. Έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε ρυθμό και εικόνα και φιλοσοφία. Πρέπει όμως να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι και να ετοιμάσουμε το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη και από ‘κει και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: