Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο θάνατός σου… η ζωή μου!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εννέα συνολικά φορές τη φετινή περίοδο οι δύο αιώνιοι… αλληλοσκοτώνονται! Όσες είναι ακριβώς και οι «γκέλες» τους συνολικά!
Τι εννοούμε: Κάθε φορά που ένας εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού χάνει βαθμούς, ο άλλος παίρνει το τρίποντο και αυξομειώνει τη μεταξύ τους διαφορά. Ό,τι δηλαδή έγινε και την Κυριακή! Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν «σίφουνας» από την Τούμπα, νικώντας 2-0 τον ΠΑΟΚ και εκμεταλλεύτηκε την απρόσμενη ήττα του «τριφυλλιού» στη Λιβαδειά από το Σάββατο!
 
Όπως γράψαμε και παραπάνω, κάθε φορά που ο ένας πετά βαθμούς, ο άλλος εύκολα ή δύσκολα πανηγυρίζει στο δικό του παιχνίδι! Σε καμία αγωνιστική τη φετινή περίοδο δεν έχουν «γκελάρει» και οι δύο! Το άκρως αντίθετο, δηλαδή, με τα προηγούμενα χρόνια που συχνά- πυκνά βρισκόταν κάποια από τις δύο ομάδες που θα… απαξιούσε να πάρει πόντους, τη στιγμή που ο αντίπαλος τους έχανε στο δικό του παιχνίδι!
 
Ακόμα και στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο το ίδιο συνέβη! Το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» έληξε ισόπαλο 1-1. Οι δύο αιώνιοι πήραν από ένα πόντο και… όλα καλά!
 
Αυτό, άλλωστε, είναι και το στοιχείο που κρατά ακόμα ψηλά το ενδιαφέρον  του φίλαθλου κοινού για τον τελικό νικητή της Σούπερ Λίγκας.
 
Το sday.gr αναζήτησε και σας παρουσιάζει όλες τις «γκέλες» των αιωνίων:
 
3η αγωνιστική: ΟΣΦΠ- Ξάνθη 2-1 και Ατρόμητος- ΠΑΟ 1-1
6η αγωνιστική: ΑΕΚ- ΟΣΦΠ 1-1 και Ξάνθη- ΠΑΟ 2-3
8η αγωνιστική: ΟΣΦΠ- ΟΦΗ 2-2 και ΠΑΟΚ- ΠΑΟ 1-3
11η αγωνιστική: Αστ. Τρίπολης- ΟΣΦΠ 2-0 και ΠΑΟ- ΟΦΗ 3-1
12η αγωνιστική: ΟΣΦΠ- Παναιτωλικός 2-0 και Άρης- ΠΑΟ 3-1
15η αγωνιστική: ΟΣΦΠ- Ατρόμητος 1-0 και Παναιτωλικός- ΠΑΟ 1-1
16η αγωνιστική: Δόξα Δράμας- Ολυμπιακός 0-0 και ΠΑΟ- Κέρκυρα 1-0
18η αγωνιστική: Ξάνθη- ΟΣΦΠ 1-0 και ΠΑΟ- Ατρόμητος 1-0
20η αγωνιστική: ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ 0-2 και Λεβαδειακός- ΠΑΟ 1-0.sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: