Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«Δεν βάζω λεφτά»

Κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ενώ απέρριψε πλήρως τα αιτήματα που κατέθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για το γήπεδο του «τριφυλλιού».

Στη συνάντηση που είχε με τους παλαιμάχους της ομάδας, ο «Τζίγγερ» διαφώνησε με τις θέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, ενώ στο αίτημα των πρώτων για εισροή κεφαλαίων στην ομάδα, επισήμανε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς συνεχώς ζητάει νέα πράγματα που δεν γίνονται. Μάλιστα φρόντισε να ξεκαθαρίσει για ακόμη μια φορά πως έχει λάβει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Το συμβούλιο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών είχε συνάντηση και με τον Θανάση Γιαννακόπουλο νωρίτερα το πρωί και το βράδυ αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση. Όλα βέβαια οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να λάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και οι διαφορές μεταξύ των μετόχων μοιάζουν... αγεφύρωτες. Μέσα στην ημέρα μάλιστα, αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: