Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα φώτα στο "Καμπ Νου"

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μίλαν (21:45 μ.μ.) στη ρεβάνς του 0-0 στο "Σαν Σίρο" και με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Champions League. Στο άλλο ματς της Τρίτης (3/4) η Μπάγερν φιλοξενεί τη Μαρσέιγ, την οποία είχε κερδίσει με 2-0 στη Γαλλία.

Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Ισπανίας. Τόσο λόγω των ονομάτων των δύο αντιπάλων, όσο και διότι η υπόθεση-πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί και καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα κεκτημένα. Η Μίλαν, όμως, παίζει για δύο αποτελέσματα.

Οι "ροσονέρι"... βολεύονται εκτός από τη νίκη και με κάθε ισοπαλία εκτός της "λευκής". Εκτός για τους Ιταλούς είναι οι Τιάγκο Σίλβα, Μαρκ Φαν Μπόμελ και Τζενάρο Γκατούζο, ενώ αμφίβολος είναι ο Πάτο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αμπιντάλ, ενώ αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Φάμπρεγας και να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Τσάβι.

Την ίδια ώρα, στο Μόναχο τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Το 2-0 υπέρ της Μπάγερν στο "Βελοντρόμ" δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στη Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι θα το "παλέψουν", αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ των Γερμανών, που ετοιμάζονται να σφραγίσουν το "εισιτήριό" τους για τους "4" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρόβλημα του Γιουπ Χάινκες έχει να κάνει με το γεγονός ότι έξι βασικοί του παίκτες είναι στο όριο των κίτρινων καρτών και της τιμωρίας. Ο λόγος για τους Κρόος, Λαμ, Μίλερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα και Λουίζ Γκουστάβο, τη στιγμή που ο Σβάινσταϊγκερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αποψινό επαναληπτικό.

Για τη Μαρσέιγ, ο Μανταντά εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στην εστία, ενώ αντίθετα ο Ντιαβαρά είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο Αλού Ντιαρά λόγω καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: