Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Rossoneri: «Μόνοι σας στη Λευκάδα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων «Club Rossoneri» αναφέροντας ότι για πρώτο παιχνίδι φέτος δε θα γίνει εκδρομή σε εκτός έδρας ματς της ομάδας. Παράλληλα, οι συνδεσμίτες απευθύνονται προς τους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι πειρμένουν από αυτούς να αμτώνουν τη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πάγια θέση μας σαν σύνδεσμος, είναι να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας μέσα στο γήπεδο. Με τα συνθήματα και τα τραγούδια μας, για την ομάδα που αγαπάμε παθολογικά. Ανέκαθεν ήμασταν κατά των ανακοινώσεων, που δυστυχώς χαρακτηρίζουν την φτωχή ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ωστόσο, σήμερα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταπατήσουμε τις αρχές μας. Αιτία; Οι τελευταίες απαράδεκτες εμφανίσεις της ομάδας μας. Εμφανίσεις που προκαλούν κάθε αγνό Απολλωνιστή και που πληγώνουν το γόητρο και την Ιστορία της ομάδας μας.
Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σας έχουμε καταθέσει σώμα και ψυχή όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Ποτέ δεν σας αφήσαμε μόνους, παντού σας ακολουθήσαμε, παντού δώσαμε την φωνή μας για να μην νιώσετε μοναχοί. Και πάντα, σαν αντάλλαγμα, ζητούσαμε ένα και μόνο πράγμα: Να ματώνετε την τιμημένη κοκκινόμαυρη φανέλα που φοράτε. Αυτός ήταν ο μοναδικός μας, αδιαπραγμάτευτος όρος, τον οποίο καταπατείτε συστηματικά το τελευταίο διάστημα, αδιαφορώντας για το πώς μας κάνετε να νοιώθουμε.

Γι' αυτό λοιπόν, με πολύ μεγάλη μας λύπη, πήραμε την απόφαση να ανταποδώσουμε την συμπεριφορά σας. Να σας γυρίσουμε την πλάτη. Να αδιαφορήσουμε για σας. Να μην μπούμε στα πούλμαν, να μην καταπιούμε χιλιόμετρα, να μην κρεμάσουμε τα πανιά μας σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς, θα πάτε στην Λευκάδα να παίξετε μόνοι σας. Θα είναι η πρώτη φορά που ο 12ος και πιο αξιόπιστος παίκτης του Απόλλωνα, ο κόσμος του, δεν θα βρίσκετε στο πέταλο. "Καθαρίστε" μόνοι σας μάγκες. Εσείς οι έντεκα που θα μπείτε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αν και κάποιοι είστε... αόρατοι στο γήπεδο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αποδείξτε σε εμάς, τον Πρόεδρο που βάζει τα ωραία του λεφτά και που παλεύει για να μην σας λείπει τίποτα αλλά και τους εαυτού σας, ότι είστε η μεγαλύτερη και πιο περήφανη ομάδα της κατηγορίας. Ότι και αν κάποιοι προσπαθούν να περάσουν τεχνηέντως, θέλοντας να τετραγωνίσουν τον κύκλο. Τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκπροσωπείτε, κάντε το καθήκον σας και στον επόμενο αγώνα αλλά και σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Υ.Γ.1: Δεν μας αρέσει να ανακατευόμαστε σε δουλειές άλλων. Ούτε στα αποδυτήρια είναι η θέση μας, ούτε στα γραφεία της διοίκησης. Ωστόσο, αν κάποιοι μας θεωρούν αφελείς ή πρόβατα, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν. Και μυαλό έχουμε, αλλά και μάτια και βλέπουμε.

Υ.Γ.2: Για εμάς, τους οπαδούς του Απόλλωνα, δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Δεν υπάρχουν μπαράζ. Οτιδήποτε άλλος εκτός της πρώτης θέσης, αποτελεί για μας αποτυχία.

Υ.Γ.3: Και στην τελική παραδειγματιστείτε με τους τελευταίους αντιπάλου σας οι οποίοι παίζουν απλήρωτοι, ταξιδέψανε με δικά τους μέσα και οκτώ από αυτούς δεν ταξίδεψαν καν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: