Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αδιέξοδο στην ΑΕΚ!!

Μάχη με το... χρόνο εξακολουθεί να δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, που μετά την πρωινή απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων στην υπόθεση Ψωμιάδη, δεν κατάφερε ούτε σήμερα να βρει λύση στο θέμα της Εφορίας. Με τον τρόπο αυτό βέβαια «καταρρίπτονται» και οι ισχυρισμοί του υφυπουργού Παντελή Οικονόμου, που υποστήριζε πως το θέμα για την ΑΕΚ θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα, δεν αποκλείεται ακόμη και η παραίτηση του Ανδρέα Δημητρέλου που αναμένεται να «πυροδοτήσει» την κατάσταση που επικρατεί στην «Ένωση»! Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να λάβει μέχρι αύριο το πρωί το απαραίτητο έγγραφο από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου αυτό να συμπεριληφθεί στον φάκελο της αδειοδότησης που πρέπει (!) να κατατεθεί μέχρι το πέρας της αυριανής μέρας.

Ο κίνδυνος μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από μεγάλος, αλλά ο πρόεδρος της «Ένωσης» ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ότι θα επανέλθει το πρωί της Τετάρτης, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί λύση την ύστατη στιγμή...

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: