Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«Νοσοκομείο» ο Άρης!!

Με τον... χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκινά η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στο δεδομένα κακό κλίμα που προκύπτει από την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί ούτε λίγο, ούτε πολύ έξι (!) ποδοσφαιριστών.

Σαν να μην έφτανε λοιπόν στους «κίτρινους» η απογοήτευση από την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σήμερα -στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους- καλούνται να σκεφτούν την κατάσταση των Μίσελ, Γιαννιώτα, Καστίγιο, Σολτάνι, Παπαστεριανού και Ντίκο που προπονήθηκαν ατομικά και «πονοκεφαλιάζουν» τον Μανουέλ Μασάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ πάντως, οι Καστίγιο, Σολτάνι και Γιαννιώτας, λογικά θα προλάβουν να συμμετάσχουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Για τον Ακόστα θα υπάρξει μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει και την ημερομηνία επιστροφής του, ενώ Παπαστεριανός και Ντίκο δεδομένα δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος την Κυριακή θα επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έξι μήνες μετά τη συνεργασία του με τον Άρη.

Σε ότι αφορά το «καυτό μέτωπο» της αδειοδότησης, ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης θεωρείται σχεδόν ολοκληρωμένος και αύριο το πρωί αναμένεται να σταλεί στην ΕΠΟ. Στις τάξεις των διοικούντων δεν υπάρχει ανησυχία για την εκδίκαση της προσφυγής Τόχα, που θεωρείται πως δεν θα επηρεάσει την εκδίκαση και τη γνωμοδότηση για τον φάκελο της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, που αντίκρυσε στο ΟΑΚΑ την τέταρτη κίτρινη κάρτα του απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει τελικά την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στον αντίποδα, ο Κώστας Καπετάνος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και τίθεται στη διάθεση του Μασάδο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: