Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σούμποτιτς: «Οι Τούρκοι νόμιζαν ότι ήδη είχαν πάρει το Κύπελλο»

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, με αφορμή τον άθλο του Άρη στην Προύσα πριν από 15 χρόνια και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο πρώην παίκτης και προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στις συγκινητικές στιγμές που έζησε στον τελικό με την Τόφα, επισημαίνοντας ιδιαίτερα στο ζέσταμα πριν τον αγώνα.

Για το αν θυμάται τον τελικό στην Πρόυσα: «Σήμερα που ξύπνησα είδα στο facebook μια ανάρτηση από έναν Αρειανό για το γεγονός. Δεν ξεχνιούνται τέτοια πράγματα, δεν φεύγουν από την μνήμη σου ποτέ» και πρόσθεσε,

«Τώρα τελευταία με το facebook πολλοί φίλοι του Άρη μου στέλνουν πολλά τέτοια γεγονότα και συγκινούμαι».

Για το τι δεν θα ξεχάσει από τον τελικό με την Τόφας: «Δεν θα ξεχάσω όταν ήρθε το αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη και δεν θα ξεχάσω επίσης όταν πήγαμε για προθέρμανση μέσα στο γήπεδο και νόμιζαν οι Τούρκοι ότι είχαν πάρει ήδη το Κύπελλο.

Όταν μπήκαμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε ζέσταμα. Εγώ είπα και από μέσα μου και στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι οι Τούρκοι θα πανηγυρίζουν για ακόμη μισή ώρα μόνο».

Για τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα: «Μια φορά μου είχε πει ο Ντίνο Ράτζα ότι οι πανηγυρισμοί μετά το παιχνίδι έξω από το γήπεδο είναι μόνο για τους άλλους. Μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια είναι για τους αθλητές».

Για το αν έχει κρατήσει αναμνηστικά από εκείνη την αναμέτρηση: «Από εκείνο το παιχνίδι έχω το εισιτήριο, έχω το Κύπελλο Κόρατς σε απομίμηση και το βίντεο του αγώνα. Έχω όλη τη διαδρομή από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη».

Τέλος, για το αν επισκέπτεται πλέον την Ελλάδα: «Στη Θεσσαλονίκη θα έρθω πολύ σύντομα γιατί έχω κάποιες δουλειές. Γενικά έρχομαι στην Ελλάδα για διακοπές. Έχω πάει ήδη σε 18 νησιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: