Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν θα δω τον αγώνα της Μπαρτσελόνα»

Μουρίνιο: «Δεν θα δω τον αγώνα της Μπαρτσελόνα»
Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν πως και πως για να δουν τη ρεβάνς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν, ωστόσο για τον Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί ένα αδιάφορο ματς και τίποτα παραπάνω. Ο Πορτογάλος θα προτιμήσει να δει την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με αντίπαλο την Μαρσέιγ, καθώς ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την «βασίλισσα» στην επόμενη φάση, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με την «Μπάρτσα».

«Το ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν θα είναι συναρπαστικό, ίσως το καλύτερο των προημιτελικών αλλά δεν θα το δω, καθώς δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Σκοπεύω να παρακολουθήσω εκείνο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μαρσέιγ, καθώς θα παίξουμε με μία απ’ αυτές», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Επίσης, μίλησε και για τη ρεβάνς των «μερένχες» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως οι Κύπριοι μπορούν να μας νικήσουν με 4-0, αλλά εμείς θα πρέπει να σεβαστούμε τόσο τους αντιπάλους μας όσο και τους φιλάθλους μας» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα υπάρξουν ελάχιστες αλλαγές και θα παίξουμε με ένα δυνατό σύνολο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: