Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επικήρυξε οπαδό η ΚΠΡ!

Στην Αγγλία έχουν εδώ και καιρό πάρει απόφαση να τιμωρούν παραδειγματικά όλα τα φαινόμενα βίας, όχι να «χαϊδεύουν» τους... εκπληκτικούς οπαδούς που βοηθούν με την παρουσία και τις φωνές τους... Αυτή τη φορά έρχεται η ΚΠΡ να μας... βάλει τα γυαλιά.

Πιο συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα φρόντισε να... επικηρύξει τον οπαδό της, που πέταξε κέρμα στο βοηθό διαιτητή Στιούαρτ Μπερτ, κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ κάλεσε παράλληλα τους φιλάθλους της να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ενόχου. Τα τελευταία δύο 24ωρα η διοίκηση της ΚΠΡ εξετάζει ενδελεχώς το υλικό που προκύπτει από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ούτως ώστε να τιμωρηθεί ο ένοχος του χτυπήματος του Μπερτ στο λαιμό.

Η ΚΠΡ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Ο σύλλογος έχει επίγνωση για το περιστατικό με το κέρμα που συνέβη στο τέλος του αγώνα με την Αρσεναλ στο Λόφτους Ρόουντ. Ο σύλλογος είναι στην διαδικασία εξέτασης του υλικού από τις κάμερες του γηπέδου σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τους υπεύθυνους και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται στους οπαδούς της ΚΠΡ πως αυτό αποτελεί μια πολύ σοβαρή παράβαση και όποιος πιαστεί να πετάει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, είτε σε διαιτητές είτε σε παίκτες θα τιμωρηθεί άμεσα με ισόβιο αποκλεισμό από το Λόφτους Ρόουντ».

Ο εκτελεστικός διευθυντής, Φίλιπ Μπίαρντ προσέθεσε από την πλευρά του: «Κάνουμε έκκληση σε όσους οπαδούς είδαν το περιστατικό να μας βοηθήσουν στην έρευνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: