Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το γεύμα, ο προβληματισμός και η πίστη!!

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη πάνω από δύο μήνες στην Τούμπα δε θα μπορούσε παρά να προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, εν όψει και της έναρξης των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Είναι κάτι που συζήτησαν ο προπονητής του «Δικεφάλου», Λάσλο Μπόλονι, με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη, στο πλαίσιο ενός γεύματος που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, με στόχο να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στην ομάδα.

Ο προβληματισμός από τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι δεδομένος, τόσο από πλευράς του Μπόλονι, όσο και του Κωνσταντινίδη. Μάλιστα, στην επέκτασή του γίνεται και ανησυχία για το αν ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στα πλέι-οφ.

Αμφότεροι εν τέλει εξέφρασαν την πίστη τους στις δυνατότητες των παικτών, ευχόμενοι ότι ο κόσμος θα παραμείνει συμπαραστάτης ως το τέλος.

Θεωρούν δεδομένο όμως ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στη συνέχεια, αφού δεν επιτρέπεται ο ΠΑΟΚ να δέχεται με τόση ευκολία δύο γκολ μέσα στην έδρα του.

Ακόμη κι αν, όπως ειπώθηκε, πράγματι η ομάδα από τον Ιανουάριο έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, χάνοντας δύο από τα βασικά της στελέχη. Μπόλονι και Κωνσταντινίδης συμφώνησαν ότι η παρουσία αρκετών νεαρών είναι μια εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί και την απόλυτη δικαιολογία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Ίβιτς και Έτο ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Μπόλονι, αν και δεν υπάρχει βιας΄θυνη για να επιστρέψουν στο σχήμα αν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Αντίθετα, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, ο Σάκης Παπάζογλου υπέστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει θεραπεία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: