Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πήρε εξιτήριο ο Γιαλούσης!!

Εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου, όπου διανυκτέρευσε την Κυριακή πήρε ο Λευτέρης Γιαλούσης που τραυματίστηκε στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Πήρε εξιτήριο ο Γιαλούσης
Ο 27χρονος αμυντικός του Εργοτέλη υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την αποθεραπεία του.
Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να ξαναπαίξει φέτος, με λίγες πιθανότητες να υπάρχουν ότι μπορεί να προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη.
Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι ενδιαφέρον για την κατάσταση του Γιαλούση έδειξαν και οι άνθρωποι του Ατρόμητου, με πρώτον απ' όλους τον Οικονόμου, ο οποίος ήταν αυτός που χωρίς να το θέλει προκάλεσε τον τραυματισμό του.
Η διοίκηση του Εργοτέλη, μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει για την κατάσταση του Γιαλούση, με ανακοίνωση που αναφέρει:
«Σε εξετάσεις, υπό τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη, υποβλήθηκε ο Λευτέρης Γιαλούσης, έπειτα από τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση κεφαλής με βαθύ θλαστικό τραύμα. Λόγω της διάσεισης ο 26χρονος αμυντικός θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για δύο με τρεις ημέρες και μετά θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: