Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τέσσερα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ

Οι αριθμοί πολλές φορές λένε την αλήθεια. Για όγδοο συνεχόμενο ματς ο Ηρακλής παραμένει χωρίς ήττα. Επατά ματς συνεχόμενα με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο τους οι «κυανόλευκοι» δεν χάνουν. Πιο συγκεκριμένα, με τον «κυανόλευκο» τεχνικό στον πάγκο του, ο Ηρακλής έχει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Είχε προηγηθεί και το ματς με την Κρανούλα στα Γιάννινα, όπου και εκεί είχε φέρει ελευκή ισοπαλία, οπότε συ,πληρώνει οκτώ ματς. Βέβαια, ήταν παιχνίδια στα οποία ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε επιπλέον βαθμούς, με βάση την εικόνα του αγώνα. Ωστόσο, η ομάδα βγάζει μία αποφασιστικότητα, ένα πάθος, μία δυναμική στις τελευταίες αναμετρήσεις. «Καθαρίζει» παιχνίδια, όπως έπρεπε να κάνει. Για παράδειγμα αυτά με την Ηράκλεια και τον Βατανιακό. Πλέον, αρχίζει να κάνει και «διπλά», όπως την Κυριακή στις Σέρρες με τον Οδυσσέα. Το σημαντικό είναι ακόμη δε δέχεται γκολ. Τέσσερα συνεχόμενα ματς στα οποία η ομάδα δε δέχεται γκολ. Δεν είναι λίγα. Είναι κάτι. Σημαίνει κάτι. Είναι προϊόν δουλειάς.

Να δώσει συνέχεια

Το ζητούμενο φυσικά είναι να δοθεί συνέχεια. Δεν σταματάει η προσπάθεια. Συνεχίζεται. Δεν έχουν επιτευχθεί ακόμη οι στόχοι. Απλά, πλησιάζει η ομάδα στον στόχο. Είναι ορατό από τον καθένα. Πλέον, παίρνει και τα αποτελέσματα. Έτσι, θα πρέπει να συνεχίσει. Με πίστη και υπομονή. Με αισιοδοξία. Έτσι, θα πρέπει να γίνει και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Τύρναβο στο Καυτανζόγλειο. Οι παίκτες και ο προπονητής το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: