Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Βρέθηκε ο νέος εμπορικός διευθυντής

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημερώνει για την πρόσληψη νέου εμπορικού διευθυντή. Αυτός θα είναι ο Θρασύβουλος Σαββίδης.
Βρέθηκε ο νέος εμπορικός διευθυντής
Στην επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του κυρίου Θρασύβουλου Σαββίδη στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, μέσα από την σχετική προκήρυξη. Ο κ. Σαββίδης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων κι έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Στρατηγική Διοίκηση.
Έχει προϋπηρεσία πάνω από 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης και ανώτερες διευθυντικές σε πολυεθνικές και μεγάλες επιχειρήσεις. Τελευταία εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος - Κύπρου στην ADIDAS. Έχει επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση λειτουργιών και διαδικασιών, στον σχεδιασμό και εφαρμογή στρατηγικών στην ανάπτυξη αγορών και στην εξυπηρέτηση πελατών και καταναλωτών».
Ο κ. Σαββίδης πιάνει άμεσα δουλειά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (είναι ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ) και αναλαμβάνει ένα τμήμα το οποίο πρέπει να αναπτυχθεί στο 100% μια και από εκεί πρέπει να προκύψουν ιδέες και ενέργειες που θα φέρουν έσοδα στην εταιρεία.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η προϋπηρεσία του συγκεκριμένου στην Adidas του έδωσε και την θέση μια και αυτός κρίθηκε ότι είναι πιο κοντά στα αθλητικά πράγματα σε σχέση με τους άλλους τρεις που έφθασαν στην τελική… ευθεία επιλογής.
Ο οικονομικός διευθυντής θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες (μάλλον μετά το Πάσχα) μια και τώρα βρίσκεται σε άλλη εταιρεία και βάσει νόμου πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα ενός μήνα για να φύγει από εκεί, αφού δήλωσε την παραίτησή του, έτσι ώστε η αποχώρησή του να γίνει πιο ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: