Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μόνο ο Ντιέγκο!!

Υπήρχε μια εποχή που το ποδόσφαιρο ήταν πιο απλό. Υπήρχε μια εποχή που το ποδόσφαιρο ήταν... λυτά κορδόνια, κοντά σορτσάκια, αστεία φούτερ, τρελά μαλλιά κι ένα διάσημο τραγούδι. Υπήρχε μια εποχή που το ποδόσφαιρο ήταν ο Μαραντόνα. Ωραία εποχή!
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας Όχι από...αλλά Μόνο με 250 ευρώ
Μόνο ο Ντιέγκο!
Η Νάπολι δεν έχει ποτέ πολλούς πιστούς φιλάθλους, εκτός της Νότιας Ιταλίας. Για την ακρίβεια, δεν έχει σήμερα, πολλούς πιστούς φιλάθλους, μακριά από την ομώνυμη πόλη. Υπήρχε όμως μια εποχή, που κάθε Κυριακή στη Νάπολι συντελούνταν το μεγαλύτερο θαύμα του ποδοσφαίρου. Ένας κοντός, στρουμπουλός, μαλλιαρός, τυπάκος, έπαιρνε την μπάλα στα πόδια και έκανε έναν ολόκληρο πλανήτη να χορεύει στο ρυθμό του. Όπως στο ελληνικό μπάσκετ, μια εποχή όλοι συμπαθούσαν τον Άρη λόγω Γκάλη και στο ΝΒΑ τους Μπουλς λόγω Τζόρνταν, έτσι η Νάπολι ήταν η αγαπημένη ομάδα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων λόγω Μαραντόνα!
Δείτε αυτό το δίλεπτο βιντεάκι από την προθέρμανση της Νάπολι το 1985, τη χρονιά που οι "Opus" κυκλοφόρησαν το "Life is Life" και αποθεώστε μαζί μας τον μεγαλύτερο... Θεό του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! Μεγάλοι ποδοσφαιριστές υπήρξαν και θα υπάρξουν πολλοί. Ντιέγκο μόνο ένας...





πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: